Vi utfører alt
innen asfaltering!

Vi asfalterer alt fra veier og innkjørsler, til parkeringsplasser og industriområder. Enten du trenger hjelp til en liten innkjørsel eller en ekstra biloppstillingsplass, eller et større og omfattende asfalterings prosjekt er våre medarbeidere rustet til å ta på seg oppdraget.

Våre tjenester

Våre tjenester

Våre tjenester

Hauge Asfalt AS

Vi utfører alt innen asfaltering!

Hauge Asfalt AS utfører oppdrag for stor-industri, bedrifter og private. Vi asfalterer alt fra veier og innkjørsler, til parkeringsplasser og industriområder. Enten du trenger hjelp til en liten innkjørsel eller en ekstra biloppstillingsplass, eller et større og omfattende asfalterings prosjekt er våre medarbeidere rustet til å ta på seg oppdraget.

Har du et kommende asfaltprosjekt du ønsker å vite prisen på kan du kontakte oss direkte på telefon 480 10 450 eller via kontaktskjemaet.

Hvordan går vi frem?

For at vi skal kunne gi et riktig prisoverslag, ønsker vi å komme på en uforpliktende gratis befaring for å se på forholdene først.

Dette gir oss mulighet til å sette oss inn i dine ønsker og behov, og kombinert med vår fagkunnskap kommer vi frem til den beste tekniske løsningen for hvordan arbeidet bør utføres.

Når du har mottatt og godkjent tilbudet fra oss lager vi i samråd med deg en plan for tidspunkt og utførelse av arbeidet.

Image

Tips & råd

Vedlikehold

Et asfaltdekke er i utgangspunktet vedlikeholdsfritt, sett bort fra kosting og spyling. Høytrykkspyler kan skade asfalten. Om man søler oljeløsende midler som f.eks drivstoff, bør man benytte sagflis eller andre egnede midler for å suge opp dette, oljeløsende midler kan ødelegge bindestoffet i asfalten.

Grep for å forhindre skade

MC/ moped med sidestøtter, tilhenger med nesehjul eller andre kjøretøy/utstyr, som står over lengre tid kan påføre asfalten skader. Her kan man forhindre skader om man bruker planker eller lignende under støtte/ hjul og får fordelt vekten. 

Asfaltens herdetid

Asfaltens herdetid refererer til den tiden det tar for asfalten å stivne og herde nok til å tåle belastning og trafikk. Det er flere faktorer som spiller inn på herdetiden, temperatur, type asfalt og tykkelse. I mange tilfeller kan det gå 1- 2 år før asfaltene når sin maksimale styrke. Om sommeren når temperaturen i asfalten kan bli ganske høy er det lettere å få skader i asfalten siden herdingen vil ta lengre tid.

Har du andre spørsmål du lurer på ikke nøl med å ta kontakt.