Hauge Asfalt AS

Hauge Asfalt AS har adresse rett utenfor Bergen, men vi tar asfaltoppdrag som strekker seg utover hele Vestland fylke.

Vi ønsker å tilby deg et produkt av ypperste kvalitet, til en rimelig pris.

Vi er en sammensveiset gjeng, som trives med høyt tempo og stadig søker nye utfordringer. Vi har en topp moderne utstyrspark, og kan utføre det meste av asfaltering. Ta kontakt så får du raskt svar på din henvendelse, og vi kommer med glede på en uforpliktende befaring.

Våre Tjenester

Vårt ønske et å tilby deg et produkt av ypperste kvalitet, til en rimelig pris.

Drenering og grunnarbeid

Drenering og grunnarbeid

Grunnarbeidet før asfaltering er kanskje det viktigste for å oppnå best mulig resultat. Ved behov utfører vi graving,  utjevning og drenering for å tilpasse området og sørge for et stabilt underlag før ny asfalt legges.

Les mer
Asfaltering

Asfaltering

Hauge Asfalt AS utfører oppdrag for stor-industri, bedrifter og private. Vi asfalterer alt fra veier og innkjørsler, til parkeringsplasser og industriområder. Uansett størrelse er våre medarbeidere rustet for ditt oppdrag.

Les mer
Fresing

Fresing

Fresing kan brukes for å fjerne dårlig eller uønsket asfaltlag, forbedre drenering ved å endre overflatens konturer og skape bedre vannavrenning, eller for å justere høydenivåer og skape en jevn overflate før ny asfalt legges.

Les mer
Kantstein

Kantstein

Kantstein kan brukes for å avgrense eller definere kant, hindre spredning av fyllmateriale, ( asfalt, plen, grus etc), lede vann i riktig retning eller bare være prikken over i`en på et fint uteområde

Les mer